Tuesday, July 26, 2011

Woi dah lama la aku tak update blog gua.Habuk sangat!

Salam 1Malaysia semua.

Wah pagi2 dah macam nak berpolitik bagai ken.

Sangat la dah lama aku tak update belog aku ni.

Nak kata busy sangat tak pun kan.

Biasa la Mohd Izwan Khan ni kadang pemalas orangnye. ye tak?

Amboi kau angguk2 geleng ye cakap aku pemalas.dush!

Rajin sangat ke u ols tu..huh

aku baru terbaca entry kawan aku.tetiber macam best nak tulis blog lagik.

Untuk maklumam hadek2 abang2 kakak2.

Saya telah pun bekerja ye sekarang.Alhamdullilah Allah memberi rezeki kepada aku

walaupun aku terpaksa ber"kangkang" di rumah selama hampir 5bulan lamanya.

kau mampu?

Sekarang bila sudah keroje,ada duit sendiri macam2 la mahu beli ye tak.

sama la macam belajar dulu.nak itu nak ini.tapi yang felik vagai nye.

bila study dulu barang mahal macam mane pong mesti beli punyer

walaupun duet tu di"sponsor" kerajaan Melaka tershayang :)

setakat ciput itu boleh la.tapi bila dah keroje duet de lebih sikit nak beli barang

around RM100 pun kena fikir 7kali.motip nak 7 kali.

aku suka angka 7 ye.azimat ye angka itew.

so fikir2 kan la.mana tah pergi ini duet gaji.matiler tapi so far so good.

bukan mahu memuji diri,tapi setakat ni tak terdesak lagi ye.

pengurusan kewangan tu penting.yang rajin2 la tengok tv..hahaha

sampai sini dulu la.perut ni macam dah nak membuak2 dah.

euww nak fikir bukan2 la tu..zasss!

izwan khan berbicara lagi nanti.see ya!


1 comment:

cik mun said...

hehehe..beselah duit sendiri syg nak gune..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...