Thursday, July 30, 2009

sy tak sanggup..

tolong2...

jgn2..

sy xnk...

skrg ni pale ak nga runsing pk psl projek2 ni..

gile la..cm nk pecah je pale ni..

kalo bg cuti nk ke??

"xnk"

jwpn yg simple..

plant design sem ni mmg ssh gle..

asl la lecturer2 ni sume suh student cr title sndiri..mak ai..

ssh weh..sik kena reject je ble propose tjuk..

tjuk ak ri2 pn cm kena rject je coz cm x dpt nk convince kn Pn Jun...

aiyak..tertekan gle..kdg2 cm nk skip je bnde2 ni...

tp plant design ni la yg mmbezakn student chem eng ngan student2 len..ish2..

final year mmg tensen..

ase cm nk blk je tem 1st yer dl..waaaaa....

tp kena redah gak tok segulung ijazah..

caiyok!!!i can do it..

esk p jpe Pn Jun ag..hrp2 my grup dpt la finalise tjuk PD ni..

dh x sanggup dh ase nyer...

kalo dl batch lpas2 dh dpt tjuk from lecturer..

tp batch kitorg tukar plak..student kena propose tjuk..

dgr cite gak batch lpas PD 1 leh ilek2..klas pn cm xde jek..

batck ak kena la p klas PD ni kalo x p mmg haram jadah nk pk tjuk pe suitable..

ngan tjuk nyer ag...

ish2..xpe la..dugaan ni kn...usaha + tawakal..

semoga semua nya berjalan ngan lancar..amin...

celoteh ak mlm ni smpi d sini sj..

daaa~~

4 comments:

PinKtEddYLurVeR said...

aku pun xnk....

tp, aku perlukan cuti ni..

x pun, ko amik batuk ak ni??

boleh?? bole la..... *wink2*

Mr Final said...

hiks3... tenyum dari jauh! :D

Wan SheVa said...

to emma :

taw xpe..
xyah..ko xperlukn..
ko perlukan tdo yg ckp jek..
heh..
of coz la x boleh..
dr prasad kem slm kt ko

Wan SheVa said...

to final :

ele senyum kunun..
huh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...