Thursday, May 20, 2010

Season Finale Season 9

aloha u ols..
kembali bersama ngan cik wan sheva ape..
wan sheva YERK..

n3 kali ini adalah psl realiti TV..
semua org tahu realiti TV ni mula2 dulu la kalo xsilap aku kt Msia ni
AF ataupun AKADEMI FANTASIA..



d adaptasi dari sebuah realiti TV kt MExico nun jaoh d sane..
tp bg aku plak..
1st Realiti TV yg aku tgk SURVIVOR..



skrg masih lagi d teruskan smpi dh Season 20..
wa cayalah beb..dan smpi hari ni aku tgk lg Survivor ni..
masih lg hebat dan xjemu pun tgk cite ni.
.

skrg ni aku nk cite plak pasal Realiti TV yg tgh nk msk Finale
AMERICAN IDOL SEASON 9..



semalam top 3 perform..
bile ak tgh..alahai..
season 9 ni season paling worst antre sume season..
tp d sebabkan aku sndri suke menyanyi
so aku layan kn aje lah..
[bile karok soare aku la pling high note sekali]

-bukan nk proud tp kwn2 aku yg ckp-
+tp aku x nafikan pn+

*sedap xsedap belakang cite*

(tp nk pegi Audition AF9)


eh eh eh jap..
jaoh aku menyimpang..he he..
berbalik kt American Idol td..
sbb ape ak kate worst..sbb xde sorg pn yg gempak2 cm Season2 dulu..
kalo dulu ak ase Kelly Clarkson,Kris Allen ngan Jordin Sparks..
season baru ni..pasti diorg xsepopular senior2 tuh..
KOMPEM!!

aku listkan TOP 3 perform semalam..

Lee Dewyze

Champion

Crystal Bowersox

Top 2

Casey James

going home

Nk vote pn xboleh kn..sbb bukan american..
So redha je la kn..
tp ak pasti Decision aku wat ni betol..ha ha
kalo betol aku leh la jd Special Jury time Finale ti..
[wakakakak]

smpi sini dulu la hokeh..
kalo ade pape news aku inform lagik..

TQ sebab Baca Blog Aku..



2 comments:

hans said...

rumah aku tak ada astro
ntv7 dah tak tunjuk survivor
nak tgok dkt mana lagi?
hahahaa

Wan SheVa said...

@hans :

ala tgk r kt mcd ke..
kt kdai mkn ke..
lg best smbil kudap2 masuk mulut..
ngeh3..
AI tuh 8tv pn de..
huuuu...

bes gak cite series ko tuh..
keep up a gud piece boy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...