Thursday, June 10, 2010

aku x heran ko nk remove aku dari FB kaw..

hellloooooo to the page..
lama udah x hapdate belog aku ni..
lotih and takdo maso la skrg ni..
lom kojo laie..kang dh kojo next week
aku hapdate tiap2 hari..

well FB ni ak pling suke sbb leh REMOVE/BLOCK org..
sbb ak penah buat and org wat kt aku..haha..
JAHAT KE??sampai nk block aku..wakakakak..

well untuk mule2 ak yg kena block sbb utama ak sll kaco dye and sll send chat kt dye time dye tgh busy..
eh halooo..kalo ekaw busy xyah la layan or ckp la ko busy..
ni dan2 je ko block aku kn..
FUKIMAKZZ tol ko noks..

pas2 mulai saat itew aku pn block la org..
haha..
motip sbb takot rahsie terbongkar..haha..
itew motip utama aku ye..
bahaye doe...
kang xpasal2 kaum kerabat family tawu..
MAMPOS den..

lepas tuh arini aku plak kena remove plak..
ewah2..tp aku suke sbb BDK PSYCHO ni remove aku..
cm hilang bebanan aku..
haha..
dye ni bukan ape..
cm sial gak pas ak dh lame kenal dye ni..
mule2 kenal ok jek ..
behave bagai..
lame2 tawu dh die ni cmno..
smpi kwn2 ak yg len syak wasangka kt aku ..
diorg igt ak n C PSYCHO ni BFF hokeh..
penat ak cr jalan cmno nk gtaw diorg2 ni..
dh la masing2 shh nk kontek thru FB pn cm x di layan kn..
ak SMS lg la sepatah harem pn xreply..

last2 ak dpt jalan gtaw bnde ni kt org yg ak leh caye n dye tulun aku..
and so skrg settle dh sumo..
HAPPY la kn..
elok2 aku xde wt pape n diorg syak len plak..
skrg sgt HAPPY sbb C PSYCHO ni dh remove aku..
so xde la nk kontek/SMS/chatting ngan aku lg..
eh aku lupo plak YM..
aku xremove dye lg..
harus buat ni..


hokeh la ye..sini yo lah aku titip kn segala luahan aku..
jumpe d lain hari..
chiow..

2 comments:

siti said...

waaa....
ko jgn remove aku lak..
hehehe..

Wan SheVa said...

@siti :

hahaha...xde nye nk remove org yg xcari pasal..hoho..ak masih baek n berperikemanusian lg..ha mek ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...