Monday, July 12, 2010

B-day vs Praktikal

sawang2...pergilah engkau..
aku seru namamu pergilah ke tempat laen...


lame plak kn xhapdate belog aku ni..
selama praktikal yg dh masuk week ke-5 ni...
sgtlah bz...
abes keje je pnat sudah...
tp kol 6 WAJIB pi SWIMMING...

tp selama seminngu yg lpas aku berada d teluk ramunia...

nun jaoh d selatan tanah air menghadap singapore...
d sebabkan byk sgt projek yg company aku ni hamek..
so bdk2 praktikal yg kt cmpany pun d arahkan ke sane hokeh..
tersgt penat hokeh keje d c2..
beselah kn time2 praktikal ni la yg kena jd kuli bagai..
even blaja engineering pn kena bertukang segala..
kotor2 toksah ckp la..
sgt2 kotor..
smpi coverall ak tuh pn pakai je selama 1 week without CHANGE IT!
smpi boxer n baju pn malas nk tukar2 dh...

melets la kn pkai bj n sua yg same for several days...


inilah umrah hidop d alam praktikal ni..
tp ak sgt proud ngan diri aku sbb dpt lalui semua ni...
kalo lah mak bapak ak tahu ape yg ak lalui ni pasti diorg rase sebak+happy
n xsangke ank2 dye ni dh besar n boleh wat bnde2 cmni..
sbb kalo ak duk umah ak sgt la mls nk wat keje...

d sbbkan B-day aku 7 JULY yg lalu..
time 7 JULY tuh la yg datuk2 n tengku melawat projek kt teluk ramunia tuh...
hari tuh jugak lah sgt pnat...
trmasuk ade beberapa perkara yg x spttnye happen tlah terjadi...
so mmg kelams kabuts skit la...
tp dpt jugak la puaskan hati sume org...
mmg sgt penat...

aku jugak sgt enjoy selama 4 weeks nk msuk 5 weeks ak praktikal ni...
best experience ever...

c u next time...
muaaahhhh

2 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

mst best kan kat sner???

Wan SheVa said...

@ pwincess Lov3y dOv3y

mmg best...tp pnat gile kut...
kulit dh itam kut..
argh tidak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...