Thursday, July 29, 2010

mari bermain games di FB



selamat pagi ye kwn sekalian alam di planet yang maya ini...
harini ak kureng sehat ckit...
d sebab kan oleh mengalami kesakitan + bengkak di bawah telinga..
aku jugak tidak tahu sama sekali...
apakah name sakit itew...
yang jelasin aku hanya makan ubat tahan
sakit+susut bengkak sajew..
itew pun ubat yang lame dl tok sakit yang lame..
ala nk p klinik pn cm rugi jek kn..
padahal ubat same je akan diorg bg..
tahan sakit la antibiotik la..
baek ak makan ubat yg aku dh ade ni..
sekarang x kire kena jimat cermat sgt hokeh..
rumah sewa xbayo lg..kang xpasal2 xcukup bajet plak ye..
ubat skrg ni mahal ye..

smlm juga hepi mood sebab elaun praktikal sudah dpt..
trus sajew lesap 82 hengget untuk kecantikan diri ye kwan2..
pelbagai produk di cubain ye..
huhu....
bukankah kecantikan itew hak milik setiap insan...
so dlm proses meMACHOkan + menCANTIKkan diri ini..
mane x nye CONVO bulan 10 ni ye..
tp bagaimanakah mahu kurengkan berat badan ni..
ALAMAK!ADUYAI!
sakit hati juge ye kadang2 pikiaq cara mahu kuruskan bdn ni ye..
memandangkan puasa x lame lg..
so harap2 la aku dpt menTABAHkan diri untuk kurengkan makan..
KALAU NAK JADI VEGE boleh x??


GILA kan nk jdi vege tetibe..ngeh ngeh

skrg ni memandang aku dh ckp tok N3 yang lepas
ak dlm job untuk buat JSA Petronas yg xsiap2 lagi tuh
d sebabkan oleh software LOTUS SMARTSUITE dh cm xklua lg..
ak gegehkan diri jugak tuk download from internet
tetibe klua warning IT WILL HARM YOU COMPUTER!
aku gegehkan jugak
redah je la..
nk xnk kena siapkan jugak ye..
dh la byk gile ye..
dalam 35files..
setiap files ade 3pages..
skunk ni baru siap skit je nye..
TTIIIDDDAAAKKK!

walaupun keBUSYan ttpi tetap maen games di FB secara gegeh jugak ye..
byk sgt games yg sgt best d FB...
I LOVE FB..
I CANT LIVE WITHOUT FB..
eh terOVER plak kn..
ni games yang aku tgh berusaha keras d FB...
nikmatin ya!
senang2 jadi la neiber aku tuk games MY EMPIRE..


CAFE WORLD..
SEKARANG LEVEL 75


XDE LEVEL GAMES NI..
MAEN SUKE2..
MMG BEST GAMES NI..
SAME CM KT MESIA DULU..
FAMILY CERIA


NK MAEN GAMES NI KENA PANTAS
TUNTAS
SUME2 LA..
TGH BERSAING NGAN MEMBER2 SEPRAKTIKAL YG LAEN..
HUHU..
GAMES NI BULEY MENINGKATKAN LAGI VOCAB ENGLISH ANDA YE!
SILE JOIN ..

3 comments:

Dino Prince said...

waaa,,elaun dh dpt..bestnye.aku dpt besok..hehehe..tue pun dh ade org tawarkan tuk g bank masukkan elaun aku tue..elaun aku berbentuk cek..so kena g Maybank la tuk lunaskan..so ade org baik ati nak lunaskan kt bank induk syarikat kami.so aku On ja..haha..

aku gak br 1st time main game kt fb nie..tue pun just game Barn buddy..tue aje..mls main games lain..

berat badan?wow..aku punn rase aku puye berat smnkin naik r..sbb keje opis dan stay umah akak..huhu..

dan aku rase bengkak bawah telinga tue maybe ko kena sakit "benguk" kekurangan iodine.. so kena sapu ubat kuning..

Wan SheVa said...

-dino-

haha...ala ok la tue ..jnji dpt kn..heh..eh ye ke..xkn la br 1st time ko men game kt fb tuh..bia betik..ala men la..jaja pn men gak..sbb game tuh br lg..so xrmai yg maen..berat bdn tu mg harus la..tgu pose je la..bengkak tuh bkn bengok kut..mkn ubat je p klinik smlm..dh ok ckit dh..kalo x nk makan pn sakit..

SyAhiRah LaLAla said...

i loike entry ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...