Friday, August 06, 2010

malang nya nasib aku..

dalam kesibukan praktikal ni..
aku cuba jugak mencari mase untuk tulis blog ni..
argh sekarang ni dpt 1 projek diesel..
dh mcm pekerja tetap plak..
tp xpe..time mcm ni la nk cari experience yg byk2..
yahooo...
walaupun kelam kabut ckit tp xpe..
ak sgt suka..yeay!

eh berbalik kpd nasib malang yg aku alami..
byk sgt la nasib malang ak ni..
sgt berterusan okey...
dulu kete rosak..
6rat kut repair + servis skali..
then baru2 ni lptop ak plak wat hal...
cip set plak rosak...
bnde ni dh dlm 5rat kut..
yg xbest nye ak keje mmg perlu pkai lptop..
nk repair takes 2-4weeks...
alamak ai..
so ak tangguh kn dl tuk anto repair tuh..
dh la dgn ak xdpt smbung scholar ak..
sakit nye la ati...

time praktikal lah yg byk sgt ajar ak erti sebenar kehidupan di alam maya ni...
sumtimes ak merenung nasib aku..
sumtimes ak menangis dengan nasib aku..
sumtimes ak sudah mengaku kalah..

AKU MEMANG TAK KUAT!
tp kwn2 jugak byk bg semangat kt aku..
trimas ya kwan2 sume...

kalau korg xde xtawu la cmne ak nk hadapi ni..
semoga segala yg aku alami ade hikmah d sebalik nya..
dan dgn dugaan ini lah yg byk ajar ak mcm mane nk harungi liku2 kehidupan aku....

2 comments:

mask said...

uikss
dunt worry ok
hope u will be ok
be strong =]

Wan SheVa said...

@mask :

tenks..
yeah i must be strong..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...